Ga naar hoofdinhoud

Varkens tegen voedselverspilling

Premium

In Nederland verspillen we jaarlijks twee miljard kilogram voedsel. Met elke kilo is 3 kg CO2-eq gemoeid. Hoe kan de varkenshouderij bijdragen aan reductie van deze verliezen? Doel van de Stichting Tegen Voedselverspilling is om 50 procent minder voedselverspilling te realiseren in 2030, vertelt Toine Timmermans van de stichting. “Dat is een forse opgave, waarbij we de hele voedselketen nodig hebben. Met name voor het aanleveren van betrouwbare data.”

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van De Molenaar.

Premium abonnement

Voor slechts 5,45 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Mis geen enkel nieuws uit de diervoederindustrie