Ga naar hoofdinhoud

Eendenvlees: product van de toekomst?

Premium
Ook Nederland kent eendenbedrijven, alhoewel de Nederlander (nog) geen echte liefhebber van eendenvlees is (Foto: BR-Tomassen)

Eendenvlees is eerder aangeduid als een zeer goed alternatief voor rundvlees of voor vis: ‘het heeft de kenmerken van een biefstuk en heeft gezonde vetzuren zoals die in vis’. Daarnaast is ook de CO2-footprint gunstig: vleeseenden groeien in 6 tot 7 weken uit naar hun aflevergewicht en de voederconversie bedraagt 2,25. Een product voor de toekomst?

Ontdek de laatste innovaties in de diervoederindustrie – download nu gratis je kennismakingsexemplaar van De Molenaar!

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van De Molenaar.

Premium abonnement

Voor slechts 5,45 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Mis geen enkel nieuws uit de diervoederindustrie