Ga naar hoofdinhoud

Coen Smits: ‘Functionele ingrediënten helpen bij verduurzamen’

Premium
Coen Smits wil in zijn nieuwe functie aan de slag met modellering om de relatie tussen verschillende duurzaamheidsfactoren in kaart te brengen.

Coen Smits  is vorig jaar benoemd tot buitengewoon hoogleraar Functional Ingredients for Sustainable Animal Nutrition aan Wageningen UR. Deze leerstoel is mogelijk gemaakt door Nutreco. Smits is Global Sustainability Director bij Trouw Nutrition en bekleedt zijn nieuwe functie in Wageningen één dag in de week. In maart gaf Smits zijn inaugurele rede aan de universiteit, waaruit bleek dat hij veel potentie ziet in het gebruik van functionele ingrediënten. Deze functionele ingrediënten kunnen bijdragen aan de verduurzaming van diervoeding.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van De Molenaar.

Premium abonnement

Voor slechts 5,45 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Mis geen enkel nieuws uit de diervoederindustrie